Pia Kruse Stanelt

Forandring skaber vi sammen

Jeg har startet Villau Consulting med en vision om at skabe bedre forandringer i stærkere organisationer, der er gearet til overlevelse en verden, hvor forandring er den eneste konstant.

Gør det enkelt eller gør ingenting

Forandringsledelse, Organisational Change Management, Business Change Management – kært barn har mange navne. Men faktum er, at vil du forandre, så er det lige meget, hvad du kalder det, bare du gør det enkelt!

Værktøjskassen skal være i orden. Men sandheden er, at ingen forandrer noget fordi forandringskonsulenten siger, at de skal gøre det. De gør det, fordi de kan se vigtigheden i at gøre det. Og vigtigheden skabes ikke gennem anvendelsen af et stort standardiseret metodeapparat fra A-Å. En forandringsindsats kan ikke designes som en onesize fits all. Men den skal altid være enkel!

Min profil

Jeg har arbejdet professionelt med ledelse og forandring siden 2005, hvor jeg sprang ud i mit første lederjob. Året før havde jeg afleveret mit speciale inden for kommunikation og formidling på CBS og min første opgave i mit voksne arbejdsliv var at afvikle min egen afdeling og gennemføre en outsourcing af vores services. Siden fulgte en lang årrække med digitaliseringsprojekter, transformationer, besparelser, insourcing og mere outsourcing, som alt sammen har bidraget til.

I 2016 skiftede jeg lederjobbet ud med forandringskonsulentrollen og har siden arbejdet som konsulent og rådgiver på alt fra agile transformationer til byggeprojekter. I 2019 blev mit arbejde med opbygning af change management som strategisk kompetence i Københavns Lufthavne A/S belønnet med CPH Change Award. I 2020 stiftede jeg Villau Consulting og arbejder i dag udelukkende med at styrke mennesker og organisationer med at skabe succesfulde forandringer. Find mig på LinkedIn

Villau Consulting
Klitrose Allé 5
2770 Kastrup
CVR 41025247

Telefon +45 20736253
Mail pia@villauconsulting.dk
LinkedIn