Forandring skaber vi sammen

Jeg har startet Villau Consulting med en vision om at skabe bedre forandringer i stærkere organisationer, der er gearet til overlevelse en verden, hvor forandring er den eneste konstant.

Gør det enkelt eller gør ingenting

Forandringsledelse, Organisational Change Management, Business Change Management – kært barn har mange navne. Men faktum er, at vil du forandre, så er det lige meget, hvad du kalder det, bare du gør det enkelt!

Værktøjskassen skal være i orden. Men sandheden er, at ingen forandrer noget fordi forandringskonsulenten siger, at de skal gøre det. De gør det, fordi de kan se vigtigheden i at gøre det. Og vigtigheden skabes ikke gennem anvendelsen af et stort standardiseret metodeapparat fra A-Å. En forandringsindsats kan ikke designes som en onesize fits all. Men den skal altid være enkel!

Min profil

Jeg har arbejdet professionelt med ledelse og forandring siden 2005, hvor jeg sprang ud i mit første lederjob. Året før havde jeg afleveret mit speciale inden for kommunikation og formidling på CBS og min første opgave i mit voksne arbejdsliv var at afvikle min egen afdeling og gennemføre en outsourcing af vores services. Siden fulgte en lang årrække med digitaliseringsprojekter, transformationer, besparelser, insourcing og mere outsourcing, som alt sammen har bidraget til.

I 2016 skiftede jeg lederjobbet ud med forandringskonsulentrollen og har siden arbejdet som konsulent og rådgiver på alt fra agile transformationer til byggeprojekter. I 2019 blev mit arbejde med opbygning af change management som strategisk kompetence i Københavns Lufthavne A/S belønnet med CPH Change Award. I 2020 stiftede jeg Villau Consulting og arbejder i dag udelukkende med at styrke mennesker og organisationer med at skabe succesfulde forandringer. Find mig på LinkedIn

Kaos er konstant

Hver eneste dag i felten giver mig input og læring i forhold til forandringsledelse nu og i fremtiden. Sammen med Peter Maarbjerg undres jeg over dygtige organisationers tro på at planer, kernefortællinger, frameworks og step-by-step compliance, er afgørende for succesfulde forandringer. Hvorfor arbejder så mange på enkeltstående forandringer, på blot at “komme igennem”, få det overstået og nedkæmpe modstand, når vi samtidig må indse, at kaos efterhånden er en konstant. 

Sammen undersøger og udfordrer vi løbende vores egne teser om forandringsledelse, og glæder os til at blive udfordret, blive klogere, udvikle og publicere.

Er du også nysgerrig på fremtiden for forandringsledelse, så følg med her.

Kontakt