Kaos er konstant

Kaos er konstant

Alt for ofte lykkes organisationer ikke med at realisere gevinstpotentialet i deres forandringer. Hver eneste dag i felten giver mig input og læring i forhold til, hvordan vi kan ændre dette. Sammen med Peter Maarbjerg undersøger og udfordrer jeg løbende fire teser om forandringsledelse med henblik på at inspirere og udfordre organisationer i deres arbejde med ledelse af forandringer.

Tese #1: Du skal omfavne kaos, du skal udnytte dit kaos, og din forretning skal leve af kaos. Din organisation skal leve i og af forandringer.

Tese #2: Du skal genopfinde dig selv og dit produkt – konstant. Du skal efterspørge ændringer og udfordre dig selv – konstant.

Tese #3: Forandringer er et grundvilkår i organisationer. Forandringer skal booste din omsætning, de skal give dine folk energi, de skal pløje dig frem til succes.

Tese #4: Dine planer skal leve – også udenfor skuffen. Du skal gøre det, du drømmer om at gøre og ved er det rigtige, men ikke tør.

Vil du udfordres af os, eller søger du inspiration til, hvordan du kan lykkes med at realisere gevinsterne i dine forandringer, så kontakt os via vores LinkedIn-side, som du finder HER.

Villau Consulting
Klitrose Allé 5
2770 Kastrup
CVR 41025247

Telefon +45 20736253
Mail pia@villauconsulting.dk
LinkedIn